, Головний редактор

№488 від 24 вересня 2021 року "Про затвердження передавального акта Орлівської початкової школи Сарненської міської ради  Сарненського району Рівненської області"

Р І Ш Е Н Н Я 

 

 


 24 вересня 2021 року                                                      №488
 


Про затвердження передавального акта

Орлівської початкової школи Сарненської

міської ради  Сарненського району Рівненської області

 Заслухавши голову комісії з реорганізації Орлівської початкової школи Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області про затвердження передавального акта, враховуючи рішення Сарненської міської ради від 14.07.2021р. № 364 «Про реорганізацію Орлівської початкової школи Сарненської міської  ради Сарненського району Рівненської області шляхом приєднання до Сарненського ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області», відповідно до Законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», ст. 104-108 Цивільного Кодексу України, Господарського Кодексу України, на підставі пункту 30 частини першої статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

                                                      В И Р І Ш И Л А:

 

 

         1.Затвердити передавальний акт, складений комісією з реорганізації Орлівської початкової школи Сарненської міської ради  Сарненського району Рівненської області, що розміщена за адресою: 34509, Рівненська область, Сарненський район, с.Орлівка, вул. Миру, 50 (додається).

  1. Голові комісії з реорганізації, подати державному реєстратору передавальний акт для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи – Орлівської початкової школи Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області (код ЄДРПОУ 33245780)в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Сарненського ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області (код ЄДРПОУ 22558725), у встановленому законодавством порядку.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради  з питань освіти, культури, молоді та спорту (О.Куліш), з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (І.М'якішев).

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Передавальний акт.pdf

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про звіт міського голови про свою роботу та роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Пошук документів