, Головний редактор

№711 від 23 грудня 2021 року "Про  умови  і  розміри  оплати  праці керівників комунальних підприємств, що належать до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади"

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

23  грудня 2021 року                                                                             № 711

Про  умови  і  розміри  оплати  праці

керівників комунальних підприємств,

що належать до комунальної власності

Сарненської міської територіальної громади



Керуючись  статтями 97, 98 Кодексу законів про працю,  статтями  17, 25,  59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 14, 15, 16 Закону України  «Про оплату праці», статтями 7, 8, 9, 14 Закону України «Про колективні договори і угоди» та відповідно на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» (із внесеними змінами), враховуючи положення  Генеральної, Галузевих і Міжгалузевих угод, з метою впровадження диференційованого підходу до визначення розміру посадових окладів керівників підприємств, що належать до комунальної власності міської територіальної громади та заохочення їх до якісного виконання обов’язків за контрактом, за погодженням із постійними комісіями міської ради, Сарненська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що належать до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади (далі - Положення), згідно з додатком.
  2. Встановити, що це Положення вводиться в дію з 1січня 2022 року.
  3. Виконавчим органам міської ради, до сфери управління яких входять комунальні підприємства, в тримісячний термін внести зміни до контрактів щодо оплати праці та преміювання керівників підприємств, відповідно до вимог цього Положення.

Якщо під час перегляду посадових окладів керівників комунальних підприємств відповідно  до додатку 1 цього Положення, з якими вже укладено такі контракти, розмір посадового окладу буде менший від посадового окладу передбаченого контрактом, то розмір  посадового окладу такого керівника залишається незмінним.

  1. Керівникам комунальних підприємств у тримісячний термін внести зміни до колективних договорів підприємств у відповідності до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко) та заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Додаток до рішення.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів