, Головний редактор

№730 від 23 грудня 2021 року "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для індивідуального садівництва на території Сарненської міської ради"

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                             

23 грудня 2021 року                                                                                             №730    

 

Про затвердження проектів землеустрою

щодо відведення у власність земельних

ділянок громадянам для індивідуального

садівництва на території Сарненської міської ради

 

            Розглянувши  заяви громадян та проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва на території Сарненської міської ради,  керуючись ст.ст. 12, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України та п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва на території Сарненської міської ради  за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення згідно з додатком.
  2. Передати громадянам безоплатно у власність земельні ділянки для індивідуального садівництва на території Сарненської міської ради за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення згідно з додатком.
  3.   Громадянам провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельні ділянки) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Зобов’язати вищезгаданих громадян виконувати обов’язки землевлас-ників відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

Міський голова                                                                     Руслан СЕРПЕНІНОВ               

Прикріплені файли
Додаток до рішення.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів