, Адміністратор

№4 від 12 листопада 2020 року "Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Сарненського міського голови"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

12 листопада 2020 року                                                                                    № 04  

 

"Про ранг посадової особи місцевого

самоврядування та умови оплати

праці Сарненського міського голови"

 

 

Відповідно до статей 10, 15, 21 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Зберегти Сарненському міському голові Серпенінову Руслану Петровичу присвоєний 5-й ранг посадової особи місцевого самоврядування.

 

  1. Встановити з 12 листопада 2020 року Сарненському міському голові Серпенінову Руслану Петровичу:
    • місячний посадовий оклад у розмірі 15000 грн. згідно зі штатним розписом апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету;
    • надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування у розмірі 700,00 грн;
    • надбавку за вислугу років у розмірі 15 (а з 18.11.2020 року 20) відсотків до посадового окладу з врахуванням доплати за ранг;
    • надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з врахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

 

  1. Здійснювати щомісячне преміювання Сарненського міського голови у розмірі посадового окладу та з нагоди державних і професійних свят, ювілейних дат у межах фонду преміювання, передбаченого у кошторисі апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету і економії фонду оплати праці.
  2. Надавати щорічно Сарненському міському голові матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

  1. У разі зміни розміру місячного посадового окладу, надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років міського голови згідно з чинним законодавством України, місячний посадовий оклад, надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавка за вислугу років Сарненському міському голові встановлюються відповідно до штатного розпису апарату Сарненської міської ради та її виконавчого комітету.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря ради.

 

 

 

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів