, Адміністратор

№229 від 28 травня 2021 року "Про надання згоди на передачу майна в суборенду"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

28 травня  2021 року                                                                             № 229

 

Про  надання згоди на передачу майна

в суборенду

 

 

 

 

 

 

Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради щодо розгляду та погодження заяви фізичної особи – підприємця Резниченко Олени Володимирівни щодо надання згоди на передачу в суборенду орендованих приміщень, відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 (зі змінами), керуючись  статтями 25, 26, пунктом 5 статті 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради та в інтересах Сарненської міської територіальної громади, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду фізичній особі – підприємцю Резниченко Олені Володимирівні (далі – Орендар) на передачу в суборенду орендованих приміщень за договором оренди майна, що є комунальною власністю Сарненської міської територіальної громади від 11 вересня 2018 року №09-18, а саме – частини нежитлового приміщення поліклініки загальною площею 18,2 кв.м., розміщене за адресою: Рівненська обл., м.Сарни, вул.Ковельська,7 на першому поверсі чотириповерхової будівлі поліклініки на строк, що не перевищує строку дії договору оренди зі збереженням цільового призначення.
  2. Орендарю протягом трьох робочих днів з моменту укладення договору суборенди подати орендодавцю один примірник договору суборенди та інформацію про суборендаря в обсязі, визначеному чинним законодавством.
  3. Різниця між платою за суборенду та платою за договором оренди, у разі наявності такої різниці, спрямовується орендарем до міського бюджету.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань охорони здоров’я (О.Максимук) та з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (І.М’якішев).

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів