, Адміністратор

№220 від 28 травня 2021 року "Про звернення щодо передачі майна державної власності у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади "

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 28 травня 2021 року

 № 220

 

 

Про звернення щодо передачі майна 

державної власності у комунальну 

власність Сарненської міської територіальної

громади 

 

     Керуючись   ст.ст. 25, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», Положенням про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 р. № 1482 , беручи до уваги лист акціонерного товариства «Українська залізниця» від 09.03.2021 № Ц-2-88/1149-21, з метою забезпечення належного та якісного  водопостачання мешканців Сарненської міської територіальної громади, здійснення фінансування із міського бюджету по реконструкції існуючих та будівництву нових мереж водопостачання, та враховуючи численні звернення мешканців Сарненської міської територіальної громади, беручи до уваги рекомендації та висновки постійних комісій міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Звернутися до Кабінету Міністрів України з ініціативою-пропозицією щодо безоплатної передачі із державної власності до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади майнового комплексу, який розташований за адресою: вул.Соборна, 76 м.Сарни Сарненський район Рівненська область та перебуває у власності держави Україна в особі Міністерства інфраструктури України та в повному господарському віданні Рівненської дистанції водопостачання ДТГО «Львівська залізниця», та обліковується на балансі виробничого структурного підрозділу «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» та внесене до статутного капіталу АТ «Укрзалізниця» (код ЄДРПОУ 40081195).
  2. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майнового комплексу, вказаного в пункті 1 даного рішення, шляхом передачі його із державної власності відповідно до вимог чинного законодавства з умовою, що зазначене майно використовуватиметься для потреб Сарненської міської територіальної громади, не відчужуватиметься в приватну власність.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю,

житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання рішення – на заступника міського голови Міщеню В.П.

 

 

Міський голова                                                                        Руслан СЕРПЕНІНОВ

                                                                                                                       

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів