, Адміністратор

№344 від 14 липня 2021 року "Про передачу нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади у власність Рівненському природному заповіднику"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

14 липня 2021 року 

                                        № 344

 

Про передачу нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади у власність Рівненському природному  заповіднику

 

 

 

Розглянувши звернення т.в.о.директора Рівненського природного заповідника О.В.Янцевича щодо безоплатної передачі будівлі гаражів (4-х боксів) у власність Рівненського природного заповідника, з метою забезпечення належного функціонування вказаного природного заповідника,  керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (зі змінами), на підставі статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Передати нерухоме майно комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, будівлі гаражів (4-и бокси), які розташовані в с.Чудель, вулиця Лісова (урочище Розвилка), 5 у власність Рівненському природному заповіднику.
  2. Доручити виконавчому комітету Сарненської міської ради створити комісію з приймання-передачі майна Сарненської міської територіальної громади, визначеного пунктом 1 цього рішення.

 

 


  1. КЗ «Сарненська ЦРЛ» Сарненської міської ради оформити акт приймання-передачі майна Сарненської міської територіальної громади, визначеного пунктом 1 цього рішення, та передати його на затвердження виконавчому комітету Сарненської міської ради, та зняти з балансу будівлю гаражів (4-и бокси) після належного оформлення передачі нерухомого майна.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на заступників міського голови – Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Пошук документів