, Адміністратор

№248 від 28 травня 2021 року "Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади "

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

 28  травня  2021 року 

                      № 248 

 

 

Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської  територіальної громади

 

 

 

Враховуючи рішення Сарненської районної ради від 14 травня 2021 року  № 99 «Про передачу комунальних підприємств із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області», відповідно до вимог Бюджетного кодексу України з метою забезпечення належного фінансування і утримання об’єктів комунальної власності, керуючись Законами України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунальне підприємство «Зелений край» Сарненської районної ради (код ЄДРПОУ 39812793), що розташоване за адресою: м. Сарни, вул. Суворова, 8, Рівненська обл., 34500 та комунальне підприємство «Районна друкарня» Сарненської районної ради (код ЄДРПОУ 02468405), що розташоване за адресою: м. Сарни, вул. Г.Залоги, 14, Рівненська обл., 34500, з основними засобами, фондами та матеріальними цінностями, які перебувають на балансі підприємств, що передаються, а також усі права та обов’язки засновника цих юридичних осіб.
  2. Доручити міському голові Руслану Серпенінову створити комісію з приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад Сарненського району та призначити голову комісії.
  3. Сарненській міській раді здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальних підприємств, які зазначені у пункті 1 цього рішення, з основними засобами, фондами та матеріальними цінностями, які перебувають на балансі підприємств, що передаються, а також усі права та обов’язки засновника цих юридичних осіб.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на першого заступника міського голови  Назарця І.П. та заступників міського голови – Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів