, Головний редактор

№103 від 25 лютого 2021 року "Про передачу на баланс та у господарське відання або оперативне управління майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальним  суб’єктам  господарювання  "

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

    25 лютого  2021 року 

                                      № 103

 

Про передачу на баланс та

у господарське відання або оперативне

управління майна комунальної власності

Сарненської міської територіальної громади

комунальним  суб’єктам  господарювання

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до вимог статтей 136, 137 Господарського кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Передати майно комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, зазначене у додатку до цього рішення та основні засоби, фонди та матеріальні цінності закладів, установ, підприємств, які прийняті у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади відповідно до актів приймання-передачі із спільної власності територіальних громад Сарненського району до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради, що передаються згідно з переліком :

1.1. на баланс та у господарське відання комунальним підприємствам «Екосервіс» та «Житлосервіс» Сарненської міської ради, Сарненській міській раді.

1.2. на баланс та в оперативне управління:

1) управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради;

2) управлінню освіти Сарненської міської ради;

3) закладам дошкільної освіти Сарненської міської ради;

4) закладам освіти Сарненської міської ради;

5) закладам культури Сарненської міської ради;

6) комунальному закладу «Сарненська централізована система публічно-шкільних бібліотек» Сарненської міської ради

7) комунальному закладу «Сарненська дитяча музична школа» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області;

8) комунальному закладу «Сарненський історико-етнографічний музей» Сарненської міської ради;

9) комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня»  Сарненської міської ради;

10) комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради;

11) комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради;

12) комунальному закладу «Центр дитячої та юнацької молоді» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області;

13) Сарненському міжшкільному навчально-виробничого комбінату Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області;

14) комунальному закладу «Сарненська дитячо-юнацька спортивна школа» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області;

15) комунальному підприємству «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради.

  1. Передати дороги комунальної власності в межах населених пунктів Сарненської міської територіальної громади на баланс комунального підприємства «Екосервіс» Сарненської міської ради.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко).

 

 

 

 Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ


Прикріплені файли
Додаток до рішення міської ради від 25.02.2021 № 103.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів