, Адміністратор

№234 від 28 травня 2021 року "Про передачу на баланс та у господарське відання або оперативне управління майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

   28 травня 2021 року 

                                     № 234

 

Про передачу на баланс та

у господарське відання або оперативне

управління майна комунальної власності

Сарненської міської територіальної громади

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до вимог статтей 136, 137 Господарського кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати майно комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, зазначене у додатку до цього рішення та основні засоби, фонди та матеріальні цінності закладів, установ, підприємств, які прийняті у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади відповідно до актів приймання-передачі із спільної власності територіальних громад Сарненського району до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради, що передаються згідно з переліком :

1.1. на баланс та у господарське відання комунальному підприємству «Екосервіс» Сарненської міської ради.

1.2. на баланс та в оперативне управління Сарненській міській раді, управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради, управлінню освіти Сарненської міської ради.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко), а організацію виконання - на заступників міського голови Міщеню В.П., Драганчука Т.М.

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ


Прикріплені файли
Додатки.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів