, Адміністратор

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо присвоєння назви вулиці в с. Дубки

Сарненська міська рада Рівненської області  повідомляє про початок громадського обговорення щодо присвоєння назви Залісна  вулиці в с. Дубки.

Організатор громадського обговорення – Сарненська міська рада.

Громадське обговорення проводиться Сарненською міською радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.212 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 1 місяця з дня його оголошення.

Тел. 0365 3-50-85

Поштова адреса: 34503, вул. Широка, 31, м. Сарни

Електронна адреса:  smr@sarny-rada.gov.ua


Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Організатор громадського обговорення протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються організатором громадського обговорення у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення.

Відповідальні особи за проведення громадського обговорення – Рудковський Володимир Анатолійович – начальник відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації, Ражик Ярослав Миколайович – начальник відділу архітектури та містобудування, Токарчук Олена Василівна – начальник організаційного відділу.

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
26 липня 2024
Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І півріччя 2024 року

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Липень
25 липня 2024
№ 158 від 24 серпня 2024 року "Про внесення змін до паспортів бюджетних програм міської ради на 2024 рік "

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Погребнюк Ірини Василівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини, позбавленої батьківського піклування, Гуть Олександри Миколаївни

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Кабанця Максима Вадимовича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
25 липня 2024
Про розгляд заяви Артюшка Сергія Миколайовича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради

Пошук документів