, Головний редактор

НЕ МОЖНА НЕХТУВАТИ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ! ПОЧУЛИ ЗВУК СИРЕНИ – ПРЯМУЙТЕ В УКРИТТЯ


         Від початку збройної агресії російської федерації проти України сигнал, який сповіщає про повітряну тривогу, став частиною буденного життя українців. Але це не привід нехтувати правилами безпеки!

         Сигнал тривоги вмикається, коли розвідувальні служби фіксують зліт ворожих літаків, безпілотників і вказують орієнтовний напрямок їхнього польоту.

         При зміні курсу польоту ворожої авіації сигнал скасування повітряної тривоги звучить у тих населених пунктах, де  загрози життю людей немає.

         Сигнал повітряної тривоги оголошується заздалегідь, щоб люди мали час дійти до укриття. Якщо лунає довгий, безперервний сигнал сирени, це означає -  «Повітряна тривога!». Насамперед потрібно зберігати спокій і уникати паніки. У жодному разі не можна залишатися у будинках! Слід, не гаючи часу, найкоротшим шляхом прямувати до найближчого укриття. При цьому не забувати про людей, яким може знадобитися ваша допомога.

         Окрім того, під час повітряної тривоги підприємства та організації на території громади мають тимчасово зупинити роботу.

         Пам’ятайте, ми воюємо з підлим та жорстоким ворогом, який нівелює всіма правилами війни та б’є просто по об’єктах цивільної інфраструктури.

         У хвилини небезпеки кожному необхідно мобілізувати себе, бути зосередженим та уважним,  діяти максимально швидко.
         Бережіть себе! Разом переможемо!

 

 

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та

мобілізаційної роботи Сарненської міської ради

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів