№315 від 20 грудня 2021 року "Про створення комісії по прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади телемедичного обладнання"
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
20 грудня 2021 року № 315
Про створення комісії по
прийняття у комунальну власність
Сарненської міської територіальної
громади телемедичного обладнання
На підставі розпорядження голови обласної державної адміністрації №785 від 28.10.2021 про безоплатну передачу телемедичного обладнання, закупленого за рахунок коштів, виділених з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, на виконання рішення Сарненської міської ради від 07.12.2021 № 615:
1.Створити комісію по прийняттю у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади телемедичного обладнання, у складі:
Руслан Серпенінов
Олег Вівсянник
Ольга Максимук
|
–
–
–
|
Сарненський міський голова;
Директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської обласної державної адміністрації;
Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради; |
2.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступника міського голови В. Міщеню.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ