, Головний редактор

ПАРКИ, СКВЕРИ ТА АЛЕЇ В ПОЛІ ЗОРУ КОМУНАЛЬНИКІВ

Щоденна праця працівників КП «Екосервіс», впродовж останніх двох тижнів, зосереджена на впорядковуванні територій алей та паркових зон міста Сарни. Відтак, комунальники ретельно вичищають від сміття бруківку, обрізають декоративні дерева, прополюють та підживлюють клумби, скошують трав’яний покрив.
Особливу увагу відвели територіям міського скверу «Залізничник» та парку «Героїв Майдану». І якщо у першому з них екосервісці навели лад на території скверу, скосили траву, вичистили від сміття тротуарні доріжки, то у другому - провели практично повне оновлення, відремонтували пошкоджені елементи ігрових комплексів, встановили нову пісочницю та надали ошатного виду всій території. Наразі роботи ще тривають, каруселі пофарбують, планується також заміна сітки футбольного поля та інше.
Косарі активно скошують застарілий трав'яний покрив на територіях комунальної власності, обабіч вулиць.
А ще працівники "Екосервісу" продовжують обслуговувати мережі вуличного освітлення. Зокрема, реконструювали ліхтарі по вул. Котляревського.
Нехай все, що робиться кожного дня працівниками комунальних служб, дарує віру у швидке наближення спокійного мирного життя нашої громади у вільній Україні, після ПЕРЕМОГИ у війні!
Більше фото тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів