, Головний редактор

ДОГЛЯД ЗА КЛУМБАМИ, ОБСЛУГОВУВАННЯ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

ДОГЛЯД ЗА КЛУМБАМИ,
ОБСЛУГОВУВАННЯ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ
- такими видами робіт зайняті комунальники впродовж останнього тижня
Працівники комунальних служб продовжують впорядковувати газони на центральних алеях й у паркових зонах міста Сарни. Вичищають від сміття бруківку, далі працюють над оновленням газонної трави по всій протяжності пішохідної зони вулиці Широкої. Клумби, у цю липневу пору, доглядають особливо турботливо, щоб їх не знищила спека. Проводиться прополювання та підживлювання.
Продовжують працювати у ці літні сонячні дні й косарі - фахівці КП «Екосервіс» і «Житлосервіс» - скошують трав'яний покрив на територіях, прилеглих до багатоквартирних житлових будинків, та у паркових зонах.
А ще працівники КП «Екосервіс» обслуговують мережі вуличного освітлення в місті. Зокрема, забезпечили догляд мережі по вул. Варшавській та на кільці.
Автопилесмок також регулярно прибирає центральну частину міста у ранкову пору доби, а далі прямує віддаленими вулицями.
Нехай все, що робиться кожного дня працівниками комунальних служб, дарує віру у швидке наближення спокійного мирного життя нашої громади у вільній Україні, після ПЕРЕМОГИ у війні!
Більше фото тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів