, Головний редактор

НОВІ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ

НОВІ
АДМІНІСТРАТИВНІ
ПОСЛУГИ
надаватимуться
у нашій громаді у ЦНАПі
Сьогодні Сарненською міською радою зроблено перший крок у налагоджені співпраці з Головним сервісним центром МВС. Зокрема, Сарненський міський голова Руслан Серпенінов та начальник РСЦ ГСЦ МВС В Рівненській області Валерій Белець підписали угоду про співпрацю.
Метою даного співробітництва є поява нових зручних комплексів послуг для громадян, що у свою чергу підвищить рівень довіри до державних послуг, до якості обслуговування та отримання найбільш затребуваних послуг, які стануть більш простими та доступними для жителів Сарненської громади.
Предметом Угоди є організація співпраці у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сарненської міської ради.
Відтак, після отримання всіх необхідних доступів, у ЦНАПі можна буде отримати близько десяти нових послуг.
Також, варто зазначити, що обладнання необхідне для надання усіх цих послуг Сарненська міська рада отримала завдяки Програмі розвитку ООН у рамках проекту «Посилення стійкості громад у регіонах України – Фаза ІІ».
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів