, Головний редактор

Шановні споживачі комунальних послуг!

Комунальне підприємство Сарненської міської ради «Екосервіс», не дивлячись на складний час та всі серйозні ризики, на те, що багато працівників підприємства захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони, продовжує працювати і безперебійно забезпечувати населення міста життєво необхідними комунальними послугами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів, централізоване водовідведення та саночистка).

Підприємство прикладає всіх зусиль, щоб послуги вам надавались вчасно та належної якості у відповідності до умов укладених договорів.

Всі ми добре розуміємо, що в умовах дії воєнного стану не всі споживачі послуг мають змогу оплатити комунальні послуги в повному обсязі, тому на цей період скасовано нарахування пені та штрафів за несвоєчасну їх сплату. Проте, населення не звільняється від сплати самих комунальних послуг і після закінчення воєнних дій заборгованість доведеться погасити.

КП «Екосервіс» звертається до тих споживачів, які сьогодні мають фінансову можливість оплатити житлово-комунальні послуги – зробіть це, у випадку необхідності сплачуйте частинами. Так підприємство зможе отримати необхідні ресурси для подальшого надання послуг та ліквідації аварійних робіт у випадку їх виникнення.

Все для перемоги, слава Україні 🇺🇦

З повагою, колектив КП «Екосервіс»

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів