, Відділ соцзахисту

Функції

  • Забезпечення реалізації на території громади державної політики у сфері соціального захисту
  • Визначення та реалізація соціальних пріоритетів розвитку громади, розробка місцевих програм соціального спрямування, проєктів, програм та заходів щодо підтримки вразливих категорій населення.
  • Запровадження та надання місцевих гарантій соціального захисту, соціальної підтримки мешканців громади
  • Координація роботи закладів та установ соціального захисту комунальної форми власності.
  • Вирішення відповідно до законодавства питання щодо соціальної підтримки населення громади, співпраця з Центром надання адміністративних послуг та старостами.
  • Здійснення заходів щодо надання соціальної допомоги вразливим верствам населення громади.
  • Забезпечення надання за рахунок коштів територіальної громади ритуальних послуг у зв’язку з похованням громадян у випадках, передбачених законодавством (у тому числі одиноких).
  • Співпраця з КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради щодо здійснення відповідно до законодавства соціальної роботи в громаді, в тому числі виявлення осіб, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  • Консультування мешканців територіальної громади з питань застосування законодавства щодо соціальної підтримки, надання соціальних послуг, захисту соціальних прав.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів