, Головний редактор

ВПОРЯДКОВУЄМО МІСТО ДО СВЯТА

Впродовж останнього тижня, перед 137-им Днем народження нашого міста та святом Трійці, над прибиранням Сарн трудяться працівники комунальних служб громади, підрядних організацій, закладів освіти.

Відтак, комунальники вичищають центральну площу міста, опорядковують алею по вул. Широкій. Працівники КП «Екосервіс» миють ліхтарі, висаджують квіти та прополюють клумби, косарі докошують залишки зарослей трав'яної рослинності.

В передостанні дні приготувань комунальники ще побудували нові доріжки поперек газонів від центральної алеї до дороги, для зручності мешканців. Сподіваємось, це буде новинкою та сподобається жителям. Також, оновили альтанку та інсталяцію "СЕРЦЕ". А ще, пофарбували всі лавки у місті.

А сьогодні вчергове активно попрацювали, спільно з освітянами, у сквері «Залізничник». Там прибирали, відремонтували елементи дитячого майданчика.

Автопилесмок, також, посилено прибирає вулиці. Поновлюється дорожня розмітка на автошляхах міста. Її наносять фахівці підрядної організації. Інші підрядники ладнають дорожнє полотно з твердим покриттям, проводять поточний ямковий ремонт струменевим методом.

- В останні передсвяткові дні працюємо максимально активно усією громадою, - каже міський голова Руслан Серпенінов. - Усі організувалися, визначилися, хто та за яку ділянку роботи відповідає. Там, де не вистачає ресурсу комунальних і підрядних служб, залучили колективи закладів комунальної власності. Ми разом старанно потрудилися, щоб господарські комплекси міста та старостинських округів дарували жителям естетичне задоволення та мінімальний комфорт у цей непростий час війни. Нехай у Дні святої Трійці та у День народження міста чисті, прибрані місто та села надихають на думки про спокійне мирне життя нашої громади у вільній європейській Україні після ПЕРЕМОГИ у війні. 
Більше фото тут.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів