, Головний редактор

ЧЕРЕЗ ВІЙНУ ДЕНЬ МІСТА В САРНАХ НЕ СВЯТКУВАТИМУТЬ

Кожен населений пункт, як і кожна людина, має свій день народження. Не винятком є і Сарни. Впродовж останніх років День міста гуртом і весело відзначали на другий день великого християнського свята Трійці. Проте 13 червня 2022-ого жодних святкувань не буде, бо це неможливо та недоречно, це не на часі, коли в країні кровопролитна війна.
Цьогоріч Сарнам виповнюється 137 років. До спільних іменин готувалися заздалегідь, ще до початку війни. Було багато планів, як зробити місто та громаду ще кращими, комфортнішими для проживання містян. Та війна змінила пріоритети. Сьогодні не до організації концертів, розваг, шоу. Натомість допомагаємо українській армії коштами, шиємо бронежилети, закуповуємо військову амуніцію, медикаменти, збираємо та доставляємо гуманітарну допомогу, займаємося облаштунком і забезпеченням внутрішньо переміщених осіб. Наразі є важливою не чергова річниця міста, а кожна хвилина боротьби з російським окупантом, добра зі злом.
А день народження Сарн обов‘язково ще відсвяткуємо. Пізніше. Коли завершиться війна, стихнуть вибухи, перестануть гинути люди, а ворога виженемо з української території та візьмемося спільно відбудовувати зранену смертоносним металом країну. І Героям-захисникам нашим, без сумніву, віддячимо за перемогу, за мирне небо та світле, без воєн, майбутнє України та її громадян!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів