, Головний редактор

КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ПРОТОКОЛИ ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ

На останньому засіданні адмінкомісії розглянули 4 протоколи про порушення правил благоустрою на території Сарненської громади. За результатами розгляду прийняли постанови про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.
Так, протокол мешканця Сарн про адміністративне правопорушення за ч.1 статті 154 КУпАП (порушення правил утримання собак і котів) повернули до Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області для усунення недоліків. Жителі с. Висове та м. Сарни за розміщення рекламних оголошень в недозволених місцях сплатять по 340 грн штрафу. Таку ж суму доведеться сплатити й мешканцю Стрільська за розміщення огорожі на території загального користування громади.
До слова. Мешканців громади, які порушують правила благоустрою, інспектори КУ «Інспекція з благоустрою» у переважній більшості випадків попереджають з метою спонукати зрозуміти, пояснити важливість дотримання правил благоустрою, і тільки у крайньому разі ведеться мова про притягнення до відповідальності.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів