, Головний редактор

ПРОТОКОЛИ ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ РОЗГЛЯНУЛИ КОМІСІЙНО

На останньому засіданні адмінкомісії розглянули 7 протоколів про порушення правил благоустрою на території Сарненської громади.
За результатами розгляду прийняли постанови про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.
Серед них, житель села Цепцевичі, котрий зберігав велику кількість будівельних матеріалів, блоки, на узбіччі проїзної частини дороги. Однак, його звільнили від адміністративної відповідальності, штрафу, та обмежилась усним зауваженням, зваживши на своєчасне усуннення ознак правопорушення.
Мешканцю Сарн за те, що припаркував автомобіль на території, де знаходяться зелені насадження у Луцьку, доведеться сплатити 340 гривень. У іншому випадку, щодо ще одного протоколу - жительці міста закрили провадження в справі про адміністративне правопорушення у зв’язку із закінченням строків, на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення.
Ще один сарненчанин сплатить 340 гривень штрафу за спалювання сухої рослинності на подвір’ї приватного домогосподарства. Інший мешканець міста сплатить таку ж суму за ведення земляних робіт без дозвільних документів. Стільки ж штрафу, згідно з відповідним протоколом, доведеться сплатити й іншому містянину, за розміщення МАФу, зокрема його огорожі на території земель комунальної власності, без дозвільних документів. А от одного із жителів села Велихів оштрафували на 340 гривень за те, що самовільно встановив точку торгівлі з автомобіля у м. Ірпінь.
Незнання законів не звільняє від відповідальності, громадяни зобов'язані дотримуватись правил благоустрою громади.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів