, Головний редактор

Протоколи про порушення правил благоустрою розглянули комісійно

Члени адмінкомісії на своєму засіданні розглянули 6 протоколів про порушення правил благоустрою на території Сарненської громади. За результатами розгляду прийняли постанови про притягнення п’яти правопорушників до адміністративної відповідальності.

Так, жителю м. Сарни за неналежне утримання огорожі, а також зберігання будівельних матеріалів за межею території приватної власності доведеться сплатити штраф двічі по 1360 гривень. Іншу мешканку міста за неналежне утримання прилеглої до житлового будинку території по вул. Свято-Троїцькій натомість звільнили від адміністративної відповідальності та обмежились усним зауваженням, адже вона оперативно прибрала на подвір’ї. Ще одна жителька міста понесла покарання за продаж цигарок неповнолітньому. А з жителя Сарн за вивезення та викидання у великій кількості побутового сміття буде стягнено 340 гривень. Таку ж суму штрафу сплатить мешканець с. Городець за спалювання залишків сухої рослинності на полі.

Важливо наголосити, що незнання законів не звільняє від відповідальності, тому громадяни зобов'язані дотримуватись правил благоустрою громади.

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів