, Головний редактор

ПРОТОКОЛИ ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ РОЗГЛЯНУЛИ КОМІСІЙНО

На останньому засіданні адмінкомісії розглянули 4 протоколи про порушення правил благоустрою на території Сарненської громади. За результатами розгляду прийняли постанови про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.
Відтак, протокол про адміністративне правопорушення жителькою м.Сарни за ч.2 156 КУпАП повернули до Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області для усунення недоліків. Іншому мешканцю міста за спалювання у великій кількості викопаних кущів та побутового сміття доведеться сплатити 340 грн. Ще один сарненчанин за те, що спалював суху рослинність на території приватного домогосподарства сплатить стільки ж штрафу. І ще один містянин сплатить знову ж таки названу суму за те, що перебуваючи за кермом автомобіля, викидав з нього сміття, залишки будівельних матеріалів та пісок на території комунальної власності.
- Сарненська громада має бути чистою, прибраною, охайною у будь-яку пору року, і організовуватись задля цього є нашим спільним важливим завданням, - каже заступник Сарненського міського голови Володимир Міщеня. - Щоденно над тим, аби зробити громаду чистою та безпечною для пересування працюють комунальні служби. Мешканців громади, які порушують правила благоустрою, інспектори КУ «Інспекція з благоустрою» у переважній більшості випадків попереджають, адже перш за все маємо спонукати жителів, пояснити важливість дотримання правил благоустрою, і тільки у крайньому разі ведеться мова з порушниками правил благоустрою про притягнення до відповідальності.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів