, Адміністратор

№371 від 09 липня 2021 року "Про схвалення змін до цільової Програми фінансової підтримки комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік"

Р І Ш Е Н Н Я

 

09 липня 2021 року                                                                       № 371

 

 

Про схвалення змін до цільової

Програми фінансової підтримки

комунальної установи «Інспекція

 з благоустрою міста Сарни»

Сарненської міської ради на 2021 рік

 

 

 

Керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Сарненської міської ради

                                               В И Р І Ш И В:

 

1.Схвалити зміни до цільової Програми фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції  з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік,  затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020    № 83, виклавши її в новій редакції.               

  1. Подати ці зміни на затвердження Сарненської міської ради.
  2. Фінансовому управлінню Сарненської міської ради передбачити кошти на виконання заходів програми при внесенні змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

 

 

Міський голова                                                                  Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

"СХВАЛЕНО"                               

рішенням виконавчого комітету

міської ради                                             від 09.07.2021  № 371                                  

 

ПРОГРАМА

 

фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік

 

Програма фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік (надалі – Програма) розроблена і прийнята відповідно до пунктів 1, 2 частини 1 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на підставі статті 91 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 310 від 27.11.2017 року «Про затвердження Типових Правил благоустрою території населеного пункту» (надалі – Правил благоустрою), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2017 року за №1529/31397.

МЕТА ПРОГРАМИ

 

Метою програми є забезпечення контролю за станом дотримання Правил благоустрою на території територіальної громади, сприяння поліпшенню стану благоустрою території громади, профілактика запобігання правопорушень у сфері благоустрою.

 

НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОГРАМИ

 

Благоустрій населених пунктів Сарненської міської територіальної громади.

 

ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

 

  1. Проведення рейдів та перевірок території населених пунктів громади щодо стану дотримання Правил благоустрою;
  2. Складання протоколів про порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів з метою притягнення винних до відповідальності;
  3. Забезпечення подання позовів до суду про відшкодування шкоди, завданої об'єктам благоустрою внаслідок порушення законодавства з питань благоустрою;
  4. Проведення заходів щодо зупинення робіт, які проводяться самовільно і порушують стан благоустрою;
  5. Сприяння забезпеченню чистоти і порядку на території громади, очищенню територій та об'єктів від побутових відходів, безгосподарського майна, самовільно розміщених об'єктів та елементів;
  6. Здійснення контролю за виконанням заходів та приписів з приведення до належного стану території та об'єктів благоустрою в населених пунктах громади;
  7. Здійснення профілактики запобігання порушенням законодавства у сфері благоустрою, шляхом ведення роз’яснювальної роботи серед населення громади, залучення населення до прибирання прилеглих територій до об’єктів, що належать їм на праві власності, користування.

 

Відповідальний за виконання програми — виконавчий комітет міської ради, комунальна установа «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради.

 

ПОКАЗНИКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ

 

Показники витрат:

Надання фінансової підтримки комунальній установі «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради.

 

Показники результату:

Забезпечення контролю за станом  дотримання Правил благоустрою,  поліпшення стану благоустрою територій, запобігання правопорушень у сфері.

 

Джерело фінансування - кошти бюджету Сарненської міської територіальної громади та інші джерела, що не заборонені чинним законодавством.

Фінансування заходів програми здійснюється за рахунок загального та спеціального фондів бюджету Сарненської міської територіальної громади з метою надання фінансової підтримки на утримання  комунальної установи «Інспекції  з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради в сумі                      600 тис.грн.

 

Контроль за виконанням даної програми здійснюють постійні комісії міської ради: з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку; комісії з питань земельних відносин, екології та природокористування; з питань бюджету, фінансів та соціальної політики.

 

Секретар ради                                                                           Андрій МИЧКА


 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів