, Адміністратор

Підготовка до зими, виконання бюджету, благоустрій та схвалення Програм по пріоритетних напрямках громади

30 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Сарненської міської ради, у ході якого члени виконкому обговорили низку актуальних питань.
Розглянули основні питання, зокрема: виконання бюджету Сарненської громади за І квартал 2024 року; проведення опалювального періоду 2023-2024 років на території Сарненської громади та заходи щодо підготовки до опалювального періоду 2024-2025 років; про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення населених пунктів громади у весняно-літній період.
Розглянуто та схвалено низку Програм на 2025-2027 роки, серед яких:
- підготовка та підтримка територіальної оборони, ЗСУ;
- соціальний захист населення;
- утримання вулиць та доріг без твердого покриття;
- фінансова підтримка комунальної установи «Інспекція з благоустрою Сарненської громади»;
- розвиток та фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги»;
- покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворень на 2025-2027 роки у Сарненській громаді;
- соціально-правовий захист дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах;
- підтримка спортсменів, тренерів, спортивних команд громади;
- розвиток культури Сарненської громади;
- підтримка творчих колективів, аматорських обʼєднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл.
Наостанок членами виконкому було розглянуто ряд звернень та заяв, які надійшли у період між засіданнями та які потребували відповідного розгляду. Зокрема надали грошову допомогу мешканцям громади, які опинились у складних життєвих обставинах на суму близько 800 тис. гривень.
Галарея до статті

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд заяви Кардаша Василя Петровича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд заяви Жиліної Юлії Василівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини, позбавленої батьківського піклування, Ващик Світлани Володимирівни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд звернення старости Ремчицького старостинського округу № 6 Сарненської міської ради Доліда Л.В. про зняття з квартирного обліку у Ремчицькому старостинському окрузі №6 Сарненської міської ради Нікітіна"

Пошук документів