, Головний редактор

№178 від 31 травня 2022 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2022 року"

                                                                                        

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

31 травня 2022 року                                                                                              №  178

 

Про підготовку КП «Житлосервіс»,

КП «Екосервіс» до виконання робіт

з благоустрою та озеленення території

Сарненської міської територіальної

громади у весняно-літній період 2022 року

 

Заслухавши та обговоривши інформації виконуючого обов’язки директора КП «Житлосервіс» Лімонова Еріка Михайловича та виконуючого обов’язки директора КП «Екосервіс» Агапова Володимира Валентиновича щодо підготовки комунальних підприємств до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2022 року, керуючись пунктом 7 частини «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Інформації виконуючого обов’язки директора КП «Житлосервіс» Лімонова Еріка Михайловича та виконуючого обов’язки директора КП «Екосервіс» Агапова Володимира Валентиновича про підготовку до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2022 року взяти до відома (інформації додаються).

 

  1. Виконуючому обов’язки директора КП «Екосервіс» Агапову Володимиру Валентиновичу активізувати роботу з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2022 року.

 

  1. Виконуючому обов’язки директора КП «Житлосервіс» Лімонову Еріку Михайловичу активізувати роботу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, що перебувають в управлінні підприємства.

 

  1. Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» забезпечити:

4.1. Належне утримання та прибирання від сміття і бруду вулиць, доріг, тротуарів, парків, скверів Сарненської міської територіальної громади.

4.2. Своєчасну ліквідацію несанкціонованих, стихійних сміттєзвалищ, що утворюються на території Сарненської міської територіальної громади.

4.3. Висадку молодих дерев, кущів, квітів, посів трави у парках та на клумбах на території Сарненської міської територіальної громади.

4.4. Грейдерування, підсипку та вирівнювання доріг Сарненської міської територіальної громади без твердого покриття.

4.5. Ремонт елементів благоустрою на території Сарненської міської територіальної громади та їх доукомплектування.

4.6. Формувальну обрізку дерев по вулицям населених пунктів Сарненської міської територіальної громади.

 

  1. Комунальному підприємству «Житлосервіс» Сарненської міської ради забезпечити:

     5.1. Належне утримання усіх дворових та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, що перебувають в управлінні підприємства.

5.2. Встановлення нових дитячих та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, визначених підприємством.

5.3. Ремонт елементів благоустрою на дворових та прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, що перебувають в управлінні підприємства.

5.4. Формувальну обрізку дерев на дворових та прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, що перебувають в управлінні підприємства.

5.5. Висадку молодих дерев, кущів, квітів, посів трави на дворових та прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків, що перебувають в управлінні підприємства.

 

  1. Начальнику комунальної установи «Інспекція з благоустрою Сарненської міської територіальної громади» Сарненської міської ради Шапірку Андрію Валентиновичу забезпечити контроль за дотриманням правил благоустрою на території Сарненської міської територіальної громади.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти заступника міського голови Тараса Драганчука.

 

 

 

Міський голова                                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 232 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань в окремих категорій населення на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 231 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська стоматологічна поліклініка» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 230 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 229 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення   Програми покращення діагностики, лікування  та профілактики злоякісних новоутворень на 2025-2027 роки у Сарненській міській територіальній громаді"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
01 травня 2024
№ 228 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Пошук документів