, Головний редактор

Підсумки Сарненського міського конкурсу «Олімпійський куточок - 2023»

Конкурс «Олімпійський куточок» проводиться на Сарненщині дев’ятий  рік поспіль управлінням культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради, комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. В цьому році він тривав упродовж листопада-грудня в усіх закладах загальної середньої освіти Сарненської міської територіальної громади. Окремо змагалися між собою заклади початкової освіти, гімназії та ліцеї.   

Учасникам потрібно було облаштувати в своєму закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя, та будь-що, що пов’язане з активним дозвіллям, професійним і масовим спортом.   

Переможці конкурсу в своїх роботах зуміли найкраще продемонструвати ефективність використання літератури та плакатів, відобразити спортивне життя та здобутки своєї школи, тим самим на власному прикладі продемонстрували всім захоплюючий світ спорту зі всіма його перемогами та рекордами. Всього у міському конкурсі взяли участь 15 закладів загальної середньої освіти.


Серед закладів початкової освіти:

  • І місце - Орлівська філія Сарненського ліцею № 4.

 

Серед гімназій:

  • І місце – Одринківська гімназія;
  • ІІ місце – Глушицька гімназія;
  • ІІ місце – Бутейська гімназія;
  • ІІІ місце – Сваринівська гімназія;
  • ІІІ місце Сарненська гімназія № 6.

 

Серед ліцеїв:

  • І місце – Сарненський ліцей № 4;
  • ІІ місце – Сарненський ліцей № 1;
  • ІІ місце – Цепцевицький ліцей;
  • ІІІ місце – Ремчицький ліцей;
  • ІІІ місце – Кричильський ліцей.

Також активну участь взяли такі ліцеї:

Тріскинський ліцей;

Великовербченський ліцей; 

Люхчанський ліцей; 

Любиковицький ліцей.

 

Переможці міського заходу брали участь в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2023».  

Галарея до статті

Останні документи

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 250 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми відшкодування комунальним підприємствам  Сарненської міської ради різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення, послуги з централізованого опалення та на теплову енергію"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 249 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 248 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 247 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підготовки  та підтримки територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2025-2027"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 246 від 30 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  Сарненської міської територіальної громади на 2025 -2027 роки"

Пошук документів