, Головний редактор

№7 від 14 січня 2022 року "Про затвердження Положення про відділ охорони здоров’я Сарненської міської ради"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А                                   

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я                                     

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

14 січня 2022    року                                                                                            № 07

Про затвердження Положення

про відділ охорони здоров’я

Сарненської міської ради

Відповідно до статей 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Сарненської міської ради від 20.11.2020 № 14 «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської міської ради та її виконавчих органів» зі змінами, з метою упорядкування роботи відділу охорони здоров’я для оперативного та якісного забезпечення виконання повноважень міської ради:

1. Затвердити Положення про відділ охорони здоров’я Сарненської міської ради (додається).
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Вячеслава Шимка.

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
rozporjadzhennja-po-polozhennju.doc.doc

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Лютий
04 лютого 2025
№ 17 від 03 лютого 2025 року "Про внеення змін до складу комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради для розгляду заяв громадян про встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду)"

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
04 лютого 2025
Про схвалення змін до Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Лютий
04 лютого 2025
№ 16 від 03 лютого 2025 року "Про затвердження паспортів бюджетних програм міської ради на 2025 рік"

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Січень
04 лютого 2025
№ 12 від 27 січня 2025 року "Про реєстрацію транспортного засобу"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2025 рік → Січень
03 лютого 2025
№ 38 від 29 січня 2025 року "Про визначення переможця конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Сарни"

Пошук документів