, Головний редактор

№596 від 07 грудня 2021 року "Про внесення змін до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської міської ради та її виконавчих органів "

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

07 грудня 2021 року                                                                             № 596

 

Про внесення змін до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів 

 

 

 

    Відповідно до пункту 5 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 32, 40, 492 Кодексу законів про працю України,  з метою оптимізації структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів, за погодженням із постійними комісіями  міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Внести зміни до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів, затвердженої рішенням Сарненської міської ради від 20.11.2020 № 14 «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів» із змінами, а саме:

1.1. Вивести із структури Управління капітального будівництва у складі     5 штатних одиниць.

1.2. Ввести додатково в структуру Відділу «Центр надання адміністративних послуг» 3 штатні одиниці (заступник начальника відділу та два адміністратори) та затвердити його чисельність у складі 25 штатних одиниць.

1.3. Ввести додатково у структуру Загального відділу 1 штатну одиницю (головний спеціаліст) та затвердити його чисельність у складі 16 штатних одиниць.

1.4. Ввести додатково у структуру Відділу соціального захисту 1 штатну одиницю (головний спеціаліст) та затвердити його чисельність у складі              4 штатні одиниці.

1.5. Скоротити в структурі Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Відділ транспорту та інфраструктури у складі             2 штатні одиниці (начальник відділу та головний спеціаліст).

1.6. Перейменувати Відділ житлово-комунального господарства Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю на Відділ житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю.

1.7. Ввести додатково у структуру Відділу житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю 1 штатну одиницю (головний спеціаліст), і затвердити його чисельність у складі 5 штатних одиниць.

Чисельність Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю затвердити у складі 11 штатних одиниць.

1.8. Ввести додатково у структуру Відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку    1 штатну одиницю (головний спеціаліст – державний інспектор з державного контролю за використанням та охороною земель) та затвердити його чисельність  у складі 15 штатних одиниць.

1.9. Скоротити у Відділі культури та молодіжної політики Управління культури, туризму, молоді та спорту 1 штатну одиницю (головний спеціаліст) та затвердити:

Чисельність Відділу культури та молодіжної політики у складі  3 штатні одиниці (начальник відділу та два головних спеціалісти).

Чисельність Управління культури, туризму, молоді та спорту у складі      8 штатних одиниць.

1.10. Скоротити у відділі фінансово-господарського забезпечення Фінансового управління 1 штатну одиницю  (головний спеціаліст) та затвердити його чисельність у складі  1,5 штатних одиниць.

Чисельність Фінансового управління затвердити у складі 10,5 штатних одиниць.

1.11. У пункті 1 рішення цифри і слова «173,5 штатні одиниці» замінити цифрами і словами «171,5 штатних одиниць».

  1. Доручити Сарненському міському голові внести відповідні зміни до штатного розпису у зв’язку з прийняттям цього рішення та здійснити заходи, передбачені статтями 32, 40, 492 Кодексу законів про працю України, необхідні для виконання цього рішення.
  2. Це рішення набирає чинності з 07 грудня 2021 року.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (Максим Шапірко), а організацію виконання рішення – на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

       

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
№596 від 07 грудня 2021 року "Про внесення змін до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської міської ради та її виконавчих органів".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів