, Адміністратор

Рішення № 162 від 15.05.2019 «Про дотримання Правил благоустрою території міста Сарни фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками»

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

15 травня 2019 року                                                                                № 162

«Про дотримання Правил благоустрою

території міста Сарни фізичними і юридичними

особами, ведення профілактичної та

претензійно-позовної роботи з порушниками»

Заслухавши інформацію начальника відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому Козярчука Ю.Я. щодо дотримання Правил благоустрою території міста Сарни (запобігання самовільного виконання земляних, ремонтних, будівельних робіт; самовільного розміщення засобів зовнішньої реклами, тимчасових торговельних точок; викопування, пошкодження або висаджування зелених насаджень та інших порушень) фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками», керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

В И Р І Ш И В: 

1. Інформацію начальника відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому Козярчука Ю.Я. щодо дотримання Правил благоустрою території міста Сарни фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками» взяти до відома. 
  1. Відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому (Козярчук Ю.Я.):
    • продовжити роботу щодо укладання договорів із фізичними і юридичними особами про відновлення об’єктів благоустрою після виконання земляних чи ремонтних робіт в тому числі аварійних;

Термін: Постійно.

• провести повну інвентаризацію засобів зовнішньої реклами на території міста Сарни із зазначенням вулиць та розміщених на них рекламо носів;

Термін: До 01.07.2019.

• постійно контролювати розміщення тимчасових споруд, рекламоносіїв в місті та вносити на розгляд міськвиконкому пропозиції щодо їх демонтажу.

Термін: Постійно. 

1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.     

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                               С.Б.УСИК

Прикріплені файли
162-pro-vikonannja-pravil-blagoustroju-na-teritori-mista-sarni.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
18 березня 2025
Про звіт в.о. директора КНП «Сарненська СП» Лариси Проскуріної про роботу КНП «Сарненська СП» щодо організації надання стоматологічної допомоги та стоматологічних медичних послуг, спрямованих на збереження, поліпшення та відновлення здоров’я

18 березня 2025
Про стан утримання фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади та їх готовність до використання за призначенням

18 березня 2025
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2021  № 135 «Про організацію та ведення цивільного захисту на території Сарненської міської територіальної громади» із змінами

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Березень
14 березня 2025
№ 38 від 13 березня 2025 року "Про відбування призначеного судом покарання"

Документи → Розпорядження міського голови → 2025 рік → Березень
14 березня 2025
№ 37 від 13 березня 2025 року "Про створення комісії по визначенню  спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської  міської територіальної громади на 2025-2027 роки на отримання щомісячної підтримки "

Пошук документів