Рішення № 162 від 15.05.2019 «Про дотримання Правил благоустрою території міста Сарни фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками»
У К Р А Ї Н А
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р І В Н Е Н С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
15 травня 2019 року № 162
«Про дотримання Правил благоустрою
території міста Сарни фізичними і юридичними
особами, ведення профілактичної та
претензійно-позовної роботи з порушниками»
Заслухавши інформацію начальника відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому Козярчука Ю.Я. щодо дотримання Правил благоустрою території міста Сарни (запобігання самовільного виконання земляних, ремонтних, будівельних робіт; самовільного розміщення засобів зовнішньої реклами, тимчасових торговельних точок; викопування, пошкодження або висаджування зелених насаджень та інших порушень) фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками», керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради
В И Р І Ш И В:
- Інформацію начальника відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому Козярчука Ю.Я. щодо дотримання Правил благоустрою території міста Сарни фізичними і юридичними особами, ведення профілактичної та претензійно-позовної роботи з порушниками» взяти до відома.
- Відділу ЖКГ та розвитку території міськвиконкому (Козярчук Ю.Я.):
- продовжити роботу щодо укладання договорів із фізичними і юридичними особами про відновлення об’єктів благоустрою після виконання земляних чи ремонтних робіт в тому числі аварійних;
Термін: Постійно.
- провести повну інвентаризацію засобів зовнішньої реклами на території міста Сарни із зазначенням вулиць та розміщених на них рекламо носів;
Термін: До 01.07.2019.
- постійно контролювати розміщення тимчасових споруд, рекламоносіїв в місті та вносити на розгляд міськвиконкому пропозиції щодо їх демонтажу.
Термін: Постійно.
- Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.
МІСЬКИЙ ГОЛОВА С.Б.УСИК