, Адміністратор

№334 від 14 липня 2021 року "Про затвердження змін до цільової Програми фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

14 липня 2021 року                                                                                №334

 

Про затвердження змін до цільової

Програми фінансової підтримки

комунальної установи «Інспекції

з благоустрою міста Сарни»

Сарненської міської ради на 2021 рік

 

 

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

1.Затвердити зміни до цільової програми фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції  з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2020                 № 83 (зі змінами), виклавши її у новій редакції, що додається.

  1. Це рішення набирає чинності з дня прийняття.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з: питань бюджету, фінансів та соціальної політики (Шапірко М.М.), а організацію виконання на заступника міського голови  (Драганчука Т.М.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

«СХВАЛЕНО»                                                         «ЗАТВЕРДЖЕНО»      

рішенням виконавчого комітету                            рішенням міської ради            

від 09 липня 2021 року №371                              від 14 липня 2021  № 334                                            

 

ПРОГРАМА

 

фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік

 

Програма фінансової підтримки комунальної установи «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на 2021 рік (надалі – Програма) розроблена і прийнята відповідно до пунктів 1, 2 частини 1 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на підставі статті 91 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 310 від 27.11.2017 року «Про затвердження Типових Правил благоустрою території населеного пункту» (надалі – Правил благоустрою), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2017 року за №1529/31397.

МЕТА ПРОГРАМИ

 

Метою програми є забезпечення контролю за станом дотримання Правил благоустрою на території територіальної громади, сприяння поліпшенню стану благоустрою території громади, профілактика запобігання правопорушень у сфері благоустрою.

 

НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОГРАМИ

 

Благоустрій населених пунктів Сарненської міської територіальної громади.

 

ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

 

  1. Проведення рейдів та перевірок території населених пунктів громади щодо стану дотримання Правил благоустрою;
  2. Складання протоколів про порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів з метою притягнення винних до відповідальності;
  3. Забезпечення подання позовів до суду про відшкодування шкоди, завданої об'єктам благоустрою внаслідок порушення законодавства з питань благоустрою;
  4. Проведення заходів щодо зупинення робіт, які проводяться самовільно і порушують стан благоустрою;
  5. Сприяння забезпеченню чистоти і порядку на території громади, очищенню територій та об'єктів від побутових відходів, безгосподарського майна, самовільно розміщених об'єктів та елементів;
  6. Здійснення контролю за виконанням заходів та приписів з приведення до належного стану території та об'єктів благоустрою в населених пунктах громади;
  7. Здійснення профілактики запобігання порушенням законодавства у сфері благоустрою, шляхом ведення роз’яснювальної роботи серед населення громади, залучення населення до прибирання прилеглих територій до об’єктів, що належать їм на праві власності, користування.

 

Відповідальний за виконання програми — виконавчий комітет міської ради, комунальна установа «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради.

 

ПОКАЗНИКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ

 

Показники витрат:

Надання фінансової підтримки комунальній установі «Інспекції з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради.

 

Показники результату:

Забезпечення контролю за станом  дотримання Правил благоустрою,  поліпшення стану благоустрою територій, запобігання правопорушень у сфері.

 

Джерело фінансування - кошти бюджету Сарненської міської територіальної громади та інші джерела, що не заборонені чинним законодавством.

Фінансування заходів програми здійснюється за рахунок загального та спеціального фондів бюджету Сарненської міської територіальної громади з метою надання фінансової підтримки на утримання  комунальної установи «Інспекції  з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради в сумі                      600 тис. грн.

 

Контроль за виконанням даної програми здійснюють постійні комісії міської ради: з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку; комісії з питань земельних відносин, екології та природокористування; з питань бюджету, фінансів та соціальної політики.

 

Секретар ради                                                                           Андрій МИЧКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів