, Адміністратор

№326 від 15 вересня 2020 року "Про розгляд звернення гр. (особа)"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

15 вересня 2020 року                                                                                         № 326

 

«Про розгляд звернення

гр. (особа)»

 

         Розглянувши звернення громадянки (особа) щодо надання дозволу на розроблення проекту організації дорожнього руху заїзду-виїзду на власну земельну ділянку по вул. Белгородська, --- в м. Сарни, керуючись статтями 6, 27 Закону України «Про дорожній рух», статтями 31, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл громадянці (особа) на розроблення проекту організації дорожнього руху заїзду-виїзду на власну земельну ділянку по вул. Белгородська, --- в м. Сарни, згідно поданих проектних пропозицій.

 

  1. Громадянці (особа) проектну документацію, розроблену відповідно до пункту 1 цього рішення, погодити в управлінні патрульної поліції у Рівненській області.

 

  1. Громадянці (особа) проектну документацію, розроблену і погоджену відповідно до пунктів 1, 2 цього рішення, погодити із власником автомобільної дороги Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів – службою автомобільних доріг у Рівненській області.

 

  1. Громадянці (особа) проектну документацію, розроблену і погоджену відповідно до пунктів 1, 2, 3 цього рішення, подати на розгляд та затвердження до виконавчого комітету Сарненської міської ради.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                         СВІТЛАНА УСИК

Останні документи

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Березень
29 березня 2024
№ 139 від 29 березня 2024 року "Про закінчення опалювального періоду 2023-2024 років у Сарненській міській територіальній громаді"

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про звіт міського голови про свою роботу та роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сарненської міської територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
29 березня 2024
№ 65 від 27 березня 2024 року "Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Пошук документів