, Головний редактор

№183 від 31 травня 2022 року "Про погодження Статуту громадського формування з охорони громадського порядку «Варта Сарненської громади»"

 

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

31 травня 2022 року                                                                                     № 183

 

Про погодження Статуту

громадського формування з

охорони громадського порядку

«Варта Сарненської громади»

 

З метою організації взаємодії, налагодження співпраці і здійснення координації та контролю за діяльністю громадських формувань з охорони громадського порядку, які зареєстровані та діють на адміністративній території Сарненської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону»,  статті 40, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2000 р. № 1872 «Про затвердження Типового статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, описів зразків бланка посвідчення і нарукавної пов’язки члена такого формування», враховуючи звернення керівника громадського формування з охорони громадського порядку «Варта Сарненської громади», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити Статут громадського формування з охорони громадського порядку «Варта Сарненської громади» (ГФ «Варта громади»), що додається.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

Міський голова                                                                Руслан  СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
183-statut-gromadskogo-formuvannja-z-ohoroni-gromadskogo-porjadku.docx.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів