, Адміністратор

№316 від 16 червня 2021 року «Про розгляд звернення гр. Губені В.М. щодо розробки схеми організації дорожнього руху для влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни, біля житлового будинку №10»

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

16 червня 2021 року                                                                                 №316

 

«Про розгляд звернення гр. Губені В.М.

щодо розробки схеми організації дорожнього

руху для влаштування нерегульованого

пішохідного переходу по вул. Белгородська

в м. Сарни, біля житлового будинку №10»

 

         Розглянувши звернення громадянина Губені Віталія Миколайовича щодо надання дозволу на розроблення схеми організації дорожнього руху для влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни, біля житлового будинку №10, керуючись статтями 6, 27 Закону України «Про дорожній рух», статтями 31, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконавчий комітет міської ради

 

                                               В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Губені Віталію Миколайовичу на розроблення схеми організації дорожнього руху для влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни, біля житлового будинку №10.

 

  1. Громадянину Губені Віталію Миколайовичу документацію, розроблену відповідно до пункту 1 цього рішення, погодити в управлінні патрульної поліції у Рівненській області.

 

  1. Громадянину Губені Віталію Миколайовичу документацію, розроблену і погоджену відповідно до пунктів 1, 2 цього рішення, подати на розгляд та затвердження до виконавчого комітету Сарненської міської ради.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Тараса Драганчука.

 

 

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

Рішення підготовлено:

Підпис

Дата

 

Юрій КОЗЯРЧУК – заступник начальника   управління  житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю,  начальник відділу житлово-комунального господарства

 

 

 

16.06.2021

Погоджено:

 

Іван НАЗАРЕЦЬ – перший заступник міського голови

 

Тарас  ДРАГАНЧУК – заступник міського голови

 

Вячеслав ШИМКО – керуючий справами

                             виконавчого комітету

            

Олена КАРПОВА– начальник юридичного

                            відділу

 

Опубліковано на сайті:

 

 Ірина ШАШУК – головний спеціаліст відділу зв’язків з громадкістю та засобами масової інформації

 

 

 

 

 

 

16.06.2021

 

 

16.06.2021

 

 

16.06.2021

 

 

16.06.2021

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів