, Адміністратор

№137 від 23 березня 2021 року "Про уповноважених осіб Сарненської міської ради на складання адміністративних протоколів"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

23 березня 2021 року

                                              № 137

 

Про уповноважених  осіб

Сарненської міської ради на складання адміністративних протоколів  

 

 

З метою врегулювання питання щодо складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на  територіях Великовербченського, Коростського, Кричильського, Городецького, Костянтинівського, Ремчицького, Цепцевицького, Тутовицького, Люхчанського, Стрільського, Любиковицького старостинських округів Сарненської міської територіальної громади, відповідно до частини 2 статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, рішення Сарненської міської ради №184 від 25.02.2021 «Про утворення старостинських округів Сарненської міської територіальної громади», «Положення про старосту Сарненської міської територіальної громади», затвердженого рішенням міської ради №185 від 25.02.2021, керуючись статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради-

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Титечка Віктора Петровича на території Коростського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  2. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Вагнер Ірину Миколаївну на території Люхчанського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  3. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Шкодича Павла Олексійовича на території Любиковицького старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  4. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Губеню Ларису Михайлівну на території Цепцевицького старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  5. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Гамзу Олену Авакумівну на території Тутовицького старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  6. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Доліда Леоніда Володимировича на території Ремчицького старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  7. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Боровика Романа Володимировича на території Костянтинівського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  8. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Басик Ірину Миколаївну на території Городецького старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  9. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Гольонко Олену Степанівну на території Великовербченського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  10. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Бакарову Наталію Миколаївну на території Стрільського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  11. Уповноважити старосту Сарненської міської ради Банацького Тараса Івановича на території Кричильського старостинського округу Сарненської міської територіальної громади, як посадову особу органу місцевого самоврядування, на складання адміністративних протоколів на громадян, які скоїли адміністративні правопорушення на території зазначеного старостинського округу.
  12. Зобов’язати вищезазначених осіб, у відповідності до Кодексу України про адміністративні правопорушення, забезпечити збір та належне оформлення необхідних матеріалів щодо вчиненого адміністративного правопорушення, а також направлення вказаних адміністративних матеріалів до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради.
  13. Затвердити бланк протоколу про адміністративне правопорушення (додаток 1).
  14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира Міщеню.

 

 

Міський голова                                                             Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення виконавчого комітету міської ради

23.03.2021 № 137

 

Протокол про адміністративне правопорушення

 

"___" ____________ 20__ року                                          с.__________

 

Я, __________________________________________________________________ (посада, прізвище, ім'я, по батькові уповноваженої посадової особи)

____________________________________________________________________________________________________________________________________

керуючись статтями 254, 255, 256 Кодексу України про адміністративні правопорушення, склав(ла) цей протокол про те, що

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________    (місце, час і суть правопорушення, нормативно-правовий акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення)

 

Правопорушенням заподіяно матеріальну шкоду _______________________________.

Відомості про особу, стосовно особи, яка притягається до адміністративної відповідальності:

Прізвище, ім'я, по батькові: ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Дата, місце народження: ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Сімейний стан__________________

Громадянство_______________________________________

Чи притягувався (лася) раніше до адміністративної відповідальності________________________

Місце проживання, номер телефону ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Місце роботи, посада __________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

Документ, що посвідчує особу (вид, серія, номер, ким і коли виданий) або довідка кадрової служби, витяг з особової справи) _________________________________________________________________ ________________________________________________________________

У порушника виявлено та вилучено:___________________________________ ________________________________________________________________.

(перерахунок вилученого)

Гр-ну (ці) __________________________________ роз'яснено його(її) права та обов’язки, передбачені нормами статей 55, 56, 59, 63 Конституції України, а також його (її) права та обов'язки, передбачені статтею 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення (має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі).

 

Підпис ____________________________________

Запис про відмову особи, щодо якої складено протокол про адміністративне правопорушення, від проставлення підпису про обізнаність із зазначеними положеннями Конституції України та Кодексу України про адміністративні правопорушення 
__________________________________________________________________

Підпис уповноваженої особи _________________________________________________________

Пояснення і зауваження щодо змісту цього протоколу (можуть бути додані окремо)  ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Запис про відмову від подання пояснення і зауважень щодо змісту цього протоколу, відмову від підписання протоколу та мотиви такої відмови (можуть бути додані окремо): __________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________

Підпис уповноваженої особи ________________________________________________

До протоколу додаються:

  1. __________________________________________________________________
  2. __________________________________________________________________

(зазначається перелік матеріалів, що додаються до протоколу)

Підпис особи, щодо якої складено протокол про адміністративне правопорушення та яка отримала один примірник протоколу ______________________________________

Підпис уповноваженої особи ________________________________________________

Свідки правопорушення (якщо такі були):

1.___________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, ім'я та по батькові; місце проживання)

2.___________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, ім'я та по батькові; місце проживання)

 

Підписи свідків (якщо такі були):

1.

2.

Потерпілий(і):

  1. ____________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, ім'я та по батькові; місце проживання)

2.___________________________________________________________________________________________________________________________________

(прізвище, ім'я та по батькові; місце проживання)

Підписи потерпілого(лих):

1.

2.

Уповноважена посадова особа_______________________________________

(підпис, прізвище, ініціали)

Протокол подається на розгляд до ____________________________________

                                                                  (місце розгляду справи)

 

 

Керуючий справами

виконавчого комітету                                                        Вячеслав ШИМКО

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів