, Адміністратор

№ 290 від 15 червня 2023 року "Про підготовку та аналіз інформації щодо доцільності прийняття рішення про розробку Програми комплексного відновлення території Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

15 червня 2023 року                                                                          № 290

 

 

Про підготовку та аналіз інформації

щодо доцільності прийняття

рішення про розробку Програми

комплексного відновлення

території Сарненської міської

територіальної громади Сарненського району

Рівненської області (її частини)

 

 

На виконання ст. 15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 14.10.2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них», керуючись статтями 31,40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення раціонального та ефективного використання майна та ресурсів Сарненської міської територіальної громади; повного та системного аналізу інформації, що може впливати на процес стратегічного та просторового планування, а також відновлення територій на місцевому та регіональному рівнях; прийняття обґрунтованого та законного рішення щодо доцільності розробки Програми комплексного відновлення території Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області (її частини) (далі – Програма), виконавчий комітет

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Утворити тимчасовий консультативно-дорадчий орган – робочу групу у складі фахівців Сарненської міської ради та її виконавчих органів для підготовки та аналізу інформації щодо факторів, які можуть обумовлювати необхідність та/або доцільність розробки Програми (кількісний та персональний склад робочої групи - згідно з додатком). 
  1. Керівнику робочої групи:

1) до 01.07.2023 забезпечити збір та аналіз інформації згідно з п. 1 цього рішення та подати на розгляд виконавчому комітету доповідну записку із висновком про необхідність та/або доцільність розробки Програми разом з проєктом рішення про розробку або про недоцільність розробки Програми;

2) у разі виявлення під час виконання підпункту 1 пункту 2 цього рішення необхідності проведення попередніх консультацій з відповідними районною та/або обласною військовими адміністраціями, центральними органами виконавчої влади та/або їх територіальними підрозділами – невідкладно повідомляти про це задля забезпечення взаємодії із вказаними органами.

  1. Керівникам структурних підрозділів Сарненської міської ради, апарату та виконавчих органів Сарненської міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій Сарненської міської територіальної громади, у тому числі – не включеним до складу робочої групи згідно з п. 1 цього рішення, невідкладно надавати інформацію та документи за запитом робочої групи.
  2. Загальному відділу Сарненської міської ради довести це рішення до керівників структурних підрозділів Сарненської міської ради, апарату та виконавчих органів Сарненської міської ради, а також проінформувати Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної військової адміністрації.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

  

Міський голова                                                                  Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
290-Про підготовку та аналіз інформації щодо доцільності прийняття рішення про розробку Програми комплексного відновлення території Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області (її частини).doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд заяви Кардаша Василя Петровича про постановку його на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд заяви Жиліної Юлії Василівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини, позбавленої батьківського піклування, Ващик Світлани Володимирівни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
21 травня 2024
№ від 21 травня 2024 року "Про розгляд звернення старости Ремчицького старостинського округу № 6 Сарненської міської ради Доліда Л.В. про зняття з квартирного обліку у Ремчицькому старостинському окрузі №6 Сарненської міської ради Нікітіна"

Пошук документів