, Адміністратор

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Сарненською міською радою оприлюднено проект містобудівної документації та за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні - «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій загальною площею 0,1022 га за рахунок сформованої земельної ділянки (кадастровий номер: 5625484800:01:002:0360) та зміною цільового призначення за рахунок земель приватної власності за адресою: вул. Центральна, 30 с. Люхча Сарненського району Рівненської області».

Детальний план території виконаний з метою:

визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельної ділянки; уточнення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо проведення інженерної підготовки території та організації транспортного і пішохідного руху; охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки; комплексного благоустрою та озеленення.

Підстава для розроблення рішення Люхчанської сільської ради № 773 від 20 жовтня 2020 року. Замовник: Виконавчий комітет Сарненської міської ради. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Сарненської міської ради: понеділок - п’ятниця з 8.30-13.00 до 14.00-17.00.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ражик Ярослав Миколайович.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 11 травня 2023 року за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 31.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 12 травня 2023 року о 10.00 год. за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 31 каб. №202     в адмінприміщенні Сарненської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Прикріплені файли
містобудування.zip

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів