, Головний редактор

№569 від 24 вересня 2021 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Сарненської міської ради"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                             №569      

Про надання дозволу на розроблення

технічних документацій із землеустрою щодо

інвентаризації земель на території

Сарненської міської ради



           З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Сарненської міської ради, відповідно до ст.ст. 12, 122, 184 Земельного кодексу України, ст.ст. 26, 35 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 05 червня 2019 року №476, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями  міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Сарненській міській раді на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Сарненської міської ради для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії із формуванням земельних ділянок згідно з додатком.
  2.  Сарненській міській раді замовити виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
  3. Подати виготовлені технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності на затвердження сесії Сарненської міської ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.      
  4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 



МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Додаток до рішення Сарненської міської ради №569 від 24.09.2021 року.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів