, Головний редактор

№496 від 24 вересня 2021 року "  Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення Добринському Олександру Васильовичу"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

24 вересня 2021 року                                                                                              № 496   

 

Про підготовку до продажу земельної

ділянки несільськогосподарського призначення

Добринському Олександру Васильовичу

 

       Розглянувши заяву Добринського Олександра Васильовича та подані відповідні документи про продаж  земельної ділянки, на якій розміщене нерухоме майно в м. Сарни по вул. Белгородська, 27, керуючись ст.ст. 12, 127, 128  Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1.     Включити  земельну  ділянку  несільськогосподарського  призначення  в м. Сарни по вул. Белгородська, 27 орієнтовною площею 0.0350 га до переліку земельних ділянок,  що підлягають продажу.
  2.   Надати дозвіл Добринському Олександру Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність шляхом викупу земельної ділянки орієнтовною площею 0.0350 га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м. Сарни по вул. Белгородська, 27.
  3. Встановити суму авансового платежу в розмірі 5000 грн. /П’ять тисяч  гривень 00 коп./.
  4. Уповноважити міського голову виступити замовником експертної грошової оцінки земельної ділянки після проведення покупцем авансового платежу.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                  РУСЛАН СЕРПЕНІНОВ 

 

Прикріплені файли
№496 від 24 вересня 2021 року "  Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення Добринському Олександру Васильовичу".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів