, Адміністратор

№262 від 28 травня 2021 року "Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення гр. Дударик Наталії Мирославівні"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

28 травня 2021 року                                                                                               № 262    

 

“Про підготовку до продажу земельної

ділянки несільськогосподарського призначення

гр. Дударик Наталії Мирославівні”

 

       Розглянувши заяву гр. Дударик Наталіїї Мирославівни від 16.03.2021 та подані відповідні документи про продаж  земельної ділянки, на якій розміщене нерухоме майно в  м. Сарни по вул. Л. Толстого, керуючись ст.ст. 12, 127, 128  Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновок і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1.     Включити  земельну  ділянку  несільськогосподарського  призначення  в м. Сарни по вул. Л. Толстого орієнтовною площею 0.0274 га до переліку земельних ділянок,  що підлягають продажу.
  2.   Надати дозвіл гр. Дударик Наталії Мирославівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність шляхом викупу земельної ділянки орієнтовною площею 0.0274 га – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни по вул. Л. Толстого.
  3. Встановити суму авансового платежу в розмірі 5000 грн. /П’ять тисяч  гривень 00 коп./.
  4. Уповноважити міського голову виступити замовником експертної грошової оцінки земельної ділянки після проведення покупцем авансового платежу.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів