, Адміністратор

№348 від 14 липня 2021 року "Про пропозицію передачі об’єкта у сфері теплопостачання комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

14  липня 2021 року 

                                        № 348

 

Про пропозицію передачі об’єкта у сфері теплопостачання комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду

 

 

Розглянувши лист  ТОВ «Новозайм-Ост» від 14.06.2021 №02\12-676, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна» (зі змінами), «Про особливості передачі в оренду об'єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності» (зі змінами), Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 (зі змінами), на підставі статей 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Прийняти пропозицію ТОВ «Новозайм-Ост» щодо передачі йому об’єкта у сфері теплопостачання комунальної власності Сарненської міської територіальної громади – будівлі котельні, розташованої в м.Сарни по вул.Куликова,7, з тепловими мережами, в оренду.

2. Доручити Управлінню житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради, відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку, юридичному відділу, відділу інвестиційного розвитку, комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради  протягом 2-х місяців з дати прийняття цього рішення здійснити організаційно-технічну підготовку об’єкта оренди до передачі, зазначеного у пункті 1 цього рішення, а саме:
- провести інвентаризацію основних засобів і товарно-матеріальних цінностей у складі об'єкта;


-  впорядкувати і відновити технічну та будівельну документацію;

- визначити вартість об'єкта шляхом здійснення незалежної оцінки, при цьому видом вартості визначається ринкова вартість;

- виділення земельної ділянки, закріпленої за об'єктом, у натурі (на місцевості);

- розробити і погодити у встановленому чинним законодавством України порядку конкурсну документацію та надати її на затвердження Сарненській міській раді.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М. Шапірко), з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (М’якішев І.Ф.), а організацію виконання – на заступників міського голови – Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів