, Головний редактор

№626 від 07 грудня 2021 року "Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Оласюку Миколі Степановичу"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

07 грудня 2021 року                                                                                            № 626             

 

Про надання дозволу на виготовлення

проєкту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки

в оренду Оласюку Миколі Степановичу

 

               Розглянувши заяву Оласюка Миколи Степановича та подані відповідні документи щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Сарненської міської ради, керуючись ст.ст. 12, 93, 122, 124, 125, 126, Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :   

 

  1. Надати дозвіл Оласюку Миколі Степановичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду строком на 7 років на території Сарненської міської ради орієнтовною площею 0.0927 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  2. Проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

Міський голова                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№626 від 07 грудня 2021 року "Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Оласюку Миколі Степановичу".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів