, Адміністратор

№125 від 25 лютого 2021 року "Про внесення змін до рішень Сарненської міської ради"

РІШЕННЯ

25 лютого  2021 року

                                               № 125

 

Про внесення змін до рішень Сарненської  міської ради

 


        Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», пункту 5 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів, затвердженої рішенням Сарненської міської ради від 20.11.2020 № 14 «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської  міської ради та її виконавчих органів» із змінами, а саме:

1.1. Вивести із Управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю 3 штатні одиниці та затвердити його чисельність у складі 13 штатних одиниць;

1.2. Вивести із Управління капітального будівництва 5 штатних одиниць та затвердити його чисельність у складі 6 штатних одиниць;

1.3. Вивести із Відділу охорони здоров’я 2 штатні одиниці та затвердити його чисельність у складі 2 штатних одиниць;

1.4. Ввести додатково в структуру Відділу  «Центр надання адміністративних послуг» 12 штатних одиниць та затвердити його чисельність  у складі 22 штатних одиниць;

1.5. Вивести із Фінансового управління 1,0 штатну одиницю головного спеціаліста та ввести 0, 5 штатні одиниці прибиральника службових приміщень та затвердити його чисельність у складі 11,5 штатних одиниць;

1.6. Вивести із Управління освіти 11 штатних одиниць та затвердити його чисельність у складі 7 штатних одиниць. При Управлінні освіти Сарненської міської ради створюється структурний підрозділ без статусу юридичної особи: центр фінансово-господарського забезпечення - 10 штатних одиниць. Працівники цього підрозділу не є посадовими особами місцевого самоврядування.

1.7. Вивести із Управління культури, туризму, молоді та спорту 6 штатних одиниць та затвердити його чисельність  у складі 9,0 штатних одиниць. При Управлінні культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради створюється структурний підрозділ без статусу юридичної особи: центр фінансово-господарського забезпечення – 8,5 штатних одиниць. Працівники цього підрозділу не є посадовими особами місцевого самоврядування.

1.8. Ввести додатково в структуру Відділу фінансово-господарського забезпечення 1 штатну одиницю сторожа та затвердити його чисельність  у складі 16 штатних одиниць.

1.9. В пункті 1 рішення цифри і слова «188 штатних одиниць» замінити цифрами і словами «173,5 штатні одиниці».

  1. Внести зміни до рішення Сарненської міської ради від 12 листопада 2020 року № 04, а саме: у пункті 3 слова «та з нагоди державних і професійних свят, ювілейних дат» замінити словами «з урахуванням надбавок за ранг посадової особи місцевого самоврядування, за вислугу років, за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи за фактично відпрацьований час та преміювання щорічно у розмірі середньомісячної заробітної плати до державних та професійних свят (День Конституції України, День незалежності України, День місцевого самоврядування)».
  2. Доручити Сарненському міському голові внести відповідні зміни у зв’язку з прийняттям цього рішення до штатного розпису та затвердити положення про управління, відділи Сарненської міської ради, які не є виконавчими органами міської ради.
  3. Це рішення набирає чинності з 01 березня 2021 року.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики, а організацію виконання рішення – на першого заступника міського голови.

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів