, Головний редактор

№1314 від 16 червня 2023 року "Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

16  червня  2023 року

                                            № 1314

 

Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року №13, (зі змінами), міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 22-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.
  2. Про внесення змін до Програми розвитку творчо обдарованої учнівської молоді закладів освіти Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  3. Про затвердження змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2024 роки.
  4. Про затвердження змін до цільової Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2022 -2024 роки.
  5. Про внесення змін до Програми «Діти Сарненщини» на 2022-2024 роки.
  6. Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки.
  7. Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
  8. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.
  9. Про створення комунального закладу «Сарненський районний центр психосоціальної підтримки «Життя» Сарненської міської ради, затвердження Положення та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.
  10. Про перейменування існуючої вулиці в м. Сарни.
  11. Про найменування нововідведеної вулиці в с. Орлівка. (Прибережна).
  12. Про затвердження детальних планів території. (По вул. Центральна, 30, с. Люхча; по вулиці Белгородська, 34 в м. Сарни, для будівництва торгово-офісного центру).
  13. Про припинення юридичної особи комунального закладу «Сарненський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області шляхом ліквідації.
  14. Про передачу майна на баланс закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» села Велике Вербче Сарненської міської ради. (Передати з балансу Сарненської міської ради на баланс закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» села Велике Вербче майно: Стіл кутовий 1 шт. 580,0 грн. Шафа книжкова 1 шт. 44,80 грн).
  15. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майна, яке було придбане в рамках Проєкту «ГОВЕРЛА». (Дизельний генератор GUCBIR із максимальною потужністю 88 кВт та дизельний генератор GUCBIR із максимальною потужністю 100 кВт).
  16. Про безоплатну передачу станків токарно-гвинторізних на баланс  комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс». (Передати безоплатно з балансу КП «Сарнитеплосервіс» на баланс КП «Екосервіс» станки токарно-гвинторізні в кількості 2 (два) шт.).
  17. Про безоплатну передачу водонапірної башти та лічильника обліку електричної енергії на баланс  комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс». (Передати безоплатно з балансу Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради на баланс КП «Екосервіс» водонапірну башту та лічильник обліку електричної енергії, які розміщуються за адресою: вул. Центральна, 60, с. Цепцевичі).
  18. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади міжнародної технічної допомоги. (1. Комплекс біометричного обладнання для оформлення тa видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспортом громадянина України у формі ID-картки. 2. Комплект обладнання мобільного автоматизованого робочого місця для адміністратора ЦНАП для надання адміністративних послуг у віддалених районах Рівненської області).
  19. Про передачу на баланс майна комунальному підприємству «Районна друкарня» Сарненської міської ради.
  20. Про безоплатну передачу джерела безперебійного живлення на баланс управління освіти Сарненської міської ради. (Передати безоплатно з балансу Сарненської гімназії № 3 Сарненської міської ради джерело безперебійного живлення на баланс управління освіти Сарненської міської ради, а саме: генератор PGG10000E-E3 8 кВт в кількості 1 шт. на суму 39 657, 51 грн).
  21. Про припинення права оперативного управління майном. (Об’єкти, які вилучаються з оперативного управління Управління освіти Сарненської міської ради: Будівля школи в с.Висове,  вулиця Шкільна, будинок, 1. Будівля школи в с.Орлівка, вулиця Миру, будинок 50).
  22. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності Сарненської міської територіальної громади.
  23. Про внесення змін до рішення Сарненської міської  ради від 25.02.2021 № 103 «Про передачу на баланс та у господарське відання або оперативне управління майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальним  суб’єктам господарювання» (із змінами).
  24. Про передачу на баланс та в оперативне управління майна закладам освіти Сарненської міської ради.
  25. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади зарядних пристроїв. (Зарядні пристрої Sandberg Power banks, що безвідплатно та безповоротно переходять в якості міжнародної технічної допомоги Сарненській міській раді:

Sandberg Power banks/ Зарядний пристрій REQ0116558 (included Freight DAP Kyiv/враховуючи Фрахт DAP Київ) 2 шт. по 12346,90 грн).

  1. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 10.02.2023 № 1168 «Про передачу на баланс та в оперативне управління майна закладам дошкільної освіти Сарненської міської ради».
  2. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.07.2021 № 358 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, що підлягають приватизації» (із змінами).
  3. Про надання згоди на безоплатну передачу майна з комунальної власності. (Надати згоду на безоплатну передачу з комунальної власності Сарненської міської територіальної громади з балансу комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради у державну власність до сфери управління Сарненської районної державної адміністрації на баланс Управління соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації майна).
  4. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади незавершеного будівництва. (Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади та на баланс комунального підприємства «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради незавершеного будівництва спортивного майданчика Сарненського стадіону «Мрія» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України по вул. Ярослава Мудрого, 1 в м. Сарни Рівненської області).
  5. Про передачу на баланс та в оперативне управління будівлі школи. (Передати з балансу Управління освіти Сарненської міської ради будівлю школи за адресою: Рівненська обл., Сарненський р., м. Сарни, вулиця Княгині Ольги, будинок 7Б на баланс та в оперативне управління Управління культури, туризму молоді та спорту Сарненської міської ради).
  6. Про затвердження висновків про вартість майна.
  7. Про безоплатну передачу пального Сарненській районній федерації футболу.
  8. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади автомобіля.
  9. Про передачу на баланс Сарненської міської ради адмінприміщення. (Передати з балансу Чемернянської гімназії Сарненської міської ради адмінприміщення в сщ. Чемерне, вулиця Залізнична, будинок 2 на баланс Сарненської міської ради).
  10. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14.07.2022 № 925 «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади» (із змінами).
  11. Про затвердження розпоряджень Сарненського міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих у міжсесійний період.
  12. Про безоплатну передачу Кочубеївській сільській територіальній громаді майна.
  13. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2023 рік.
  14. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій Сарненської міської ради із земельних питань.
  15. Різне.

 

 

 

                                                                                                

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№1314 від 16 червня 2023 року "Про порядок денний позачергової двадцять другої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
06 травня 2024
№ від 06 травня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2021-2024 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 220 від 30 квітня 2024 року "Про проведення опалювального періоду 2023-2024 років на території Сарненської міської територіальної громадита заходи щодо підготовки до опалювального періоду 2024-2025 років"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 275 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 276 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
06 травня 2024
№ 277 від 30 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів