, Адміністратор

№12 від 20 листопада 2020 року "Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади "

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

20 листопада 2020 року 

                                           № 12

 

 

Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської  територіальної громади

 

 

 

Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення Сарненської районної ради від 2 листопада 2020 року № 1144 «Про передачу деяких об’єктів із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області», з метою забезпечення належного фінансування і утримання об’єктів комунальної власності, керуючись Законами України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок спільного засідання постійних комісій міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Прийняти безоплатно з 01 січня 2021 року у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району комунальні заклади, установи, а також комунальні некомерційні та комунальні комерційні підприємства, з основними засобами, фондами та матеріальними цінностями, що передаються згідно з додатком 1 (додається).
  2. До створення Вирівською сільською радою комунального закладу охорони здоров’я, безоплатно прийняти у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради із спільної власності територіальних громад Сарненського району структурні підрозділи комунального некомерційного підприємства «Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської районної ради з майновими комплексами, основними засобами, фондами та матеріальними цінностями, які перебувають на балансі комунального некомерційного підприємства з 1 січня 2021 року, згідно з додатком 2 (додається).

2

  1. Доручити міському голові Руслану Серпенінову створити комісію з приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад Сарненського району та призначити голову комісії.
  2. Сарненській міській раді здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальних закладів, установ, а також комунальних некомерційних та комунальних комерційних підприємств, з основними засобами, фондами та матеріальними цінностями, зазначеними до додатку до рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на виконавчий комітет Сарненської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
Додатки.zip

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів