, Адміністратор

№190 від 28 травня 2021 року "Про порядок денний позачергової 5-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання"

Р І Ш Е Н Н Я

28 травня 2021 року №190

Про порядок денний позачергової 5-ї сесії

Сарненської міської ради восьмого скликання

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

Затвердити порядок денний позачергової 5-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.11.2020 № 08 «Про утворення виконавчого комітету Сарненської міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

  2. Провнесення змін до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату Сарненської міської ради та її виконавчих органів.

  3. Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Сарненської міської ради.

  4. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата міської ради та опису посвідчення.

  5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Сарненської міської ради.

  6. Про затвердження Положень про проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Сарненськийінклюзивно-ресурсний центр» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

  7. Про затвердження Положення про Службу у справах дітей Сарненської міської ради в новій редакції.

  8. Про затвердження Програми соціально - правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на 2021 - 2023 роки.

  9. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 роки.

  1. Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради.

  2. Про затвердження Редакційного статуту комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради.

  3. Про затвердження Програми створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуаційна території Сарненської міської територіальної громади в 2021-2023 роках.

  4. Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт на 2021 рік.

  5. Про внесення змін до цільових програм по пріоритетних напрямках розвитку Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік.

  6. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 № 83«Про затвердження цільових програм по пріоритетних напрямках розвитку Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік».

  7. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 № 83«Про затвердження цільових програм по пріоритетних напрямках розвитку Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік».

  8. Про затвердження змін до цільової Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2021 рік.

  9. Про затвердження змін до цільової Програми з надання допомоги хворим,які проживають на території громади та отримують програмний гемодіаліз, на 2021 рік.

  10. Про затвердження змін до цільовоїПрограми розвитку житлово-комунального господарства на 2021 рік.

  11. Про затвердження Програми «Комунальне майно» на2021 рік у новій редакції.

  12. Провнесення змін до Програми підтримки творчих колективів, аматорських об'єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів громади на 2021рік.

  13. Про затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня.

  14. Про реорганізацію Сарненської Початкової школи Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області шляхом приєднання до Сарненської гімназії №6 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

  15. Про реорганізацію загальноосвітньої вечірньої (заочної) школи ІІІ ступеня Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області шляхом приєднання до Сарненського ліцею № 4 Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

  16. Про прийняття майна спільної власності територіальних громад Сарненського району.

  17. Проприйняття індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад Сарненськогорайону, яке перебувало на балансі відділу освіти Сарненської районної державної адміністрації.

  18. Про комісію з упорядкування найменувань вулиць, провулків, площ, парків та інших споруд Сарненської міської територіальної громади.

  1. Про включення об’єктів оренди комунальної власності Сарненської міської територіальної громади до переліків об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду.

  2. Про внесення змін до перелікупідприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню.

  3. Про звернення щодо передачі майна державної власності у комунальну 

власність Сарненської міської територіальної громади.

  1. Про затвердження висновку про вартість майна.

  2. Про  надання  дозволу   на  передачув  суборенду  нерухомого  майна.

  3. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Управлінню освіти Сарненської міської ради.

  4. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

  5. Про продовження договору оренди майна комунальної власності без проведення аукціону. (приміщення № 303 поліклініки, площею 18,0 кв. м)

  6. Про продовження договоруоренди майна комунальної власності без проведення аукціону. (приміщення поліклініки, площею 1137,9 кв. м)

  7. Про погодження внесення змін до договору оренди майна.

  8. Про продовження договоруоренди майна комунальної власності без проведення аукціону. (приміщення поліклініки, площею 18,2 кв. м)

  9. Про надання згоди на передачу майна в суборенду.

  10. Про погодження КНП «Сарненськацентральна районна лікарня» Сарненської міськоїради наміру передачі майна в оренду. (приміщення другого поверху пологового будинку, площею 181,4 кв. м)

  11. Про продовження договоруоренди майна комунальної власностібез проведення аукціону.(приміщення харчоблоку, пральні, лабораторії ЦРЛ, площею 1,0 кв. м)

  12. Про продовження договору оренди майна комунальної власностібез проведення аукціону. (гараж ЦРЛ, площею 41,3 кв. м)

  13. Про погодження КНП «Сарненський центрпервинної медико-санітарної допомоги»Сарненської міської ради намірупередачі майна в оренду.

  14. Про передачу на баланс тау господарське відання або оперативне управління майна комунальної власностіСарненської міськоїтериторіальної громади.

  15. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади на баланс та в оперативне управління Стрільській початковій школі Сарненської міської ради та ЗДО (ясла-садок) «Малятко» с.Люхча Сарненської міської ради.

  16. Про передачу основних засобів з балансу ЗДО «Малятко» с. Люхча Сарненської міської ради на баланс та у господарське відання КП «Екосервіс».

  17. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади.

  18. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади закінченого будівництвом об’єкта – будівництво спортивного комплексу по вул. Я. Мудрого,1 в м. Сарни.

  19. Пропогодження наміру щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду та затвердження умов і додаткових умов щодо його передачі. (спорткомплекс «Мрія»)

  20. Пропогодження наміру щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду та затвердження умов і додаткових умов щодо його передачі. (кабінет адмінприміщення по вул. Центральна, 77 в с. Люхча)

  21. Пропогодження наміру щодо передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оренду та затвердження умов і додаткових умов щодо його передачі. (частина першого поверху адмінприміщення по вул. Першотравневій, 44 в с. Велике Вербче)

  22. Про розгляд клопотання комунального підприємства «Житлосервіс» Сарненської міської ради щодо звільнення від сплати орендної плати в розмірі 30 відсотків до міського бюджету.

  23. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Велихівській гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

  24. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Городецькому ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

  25. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в господарське відання комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс».

  26. Про передачу індивідуально визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в оперативне управління Управлінню освіти Сарненської міської ради такомунальній установі Інспекція з благоустрою міста Сарни Сарненської міської ради.

  27. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 20.11.2020 № 12 «Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади».

  28. Про прийняття майна у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади.

  29. Провнесення змін до структури та граничної чисельності працівників комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

  30. Про створення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради.

  31. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розроблення детального плану території по вулиці Лисенка, 13 в м. Сарни, для будівництва торгово-офісного центру.

  32. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Грушевського та Струтинської, для розміщення індивідуальних гаражів в м. Сарни.

  33. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розробленнядетального плану території на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку в м. Сарни по вулиці Старицького, 13.

  34. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розробленнядетального плану території, обмеженої вулицями Військова та Суворова, для будівництва торгово-розважального комплексу в м. Сарни.

  35. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розробленнядетального плану території на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку в м. Сарни по вулиці Робітнича, 12А.

  36. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2021 рік.

  37. Про звернення депутатів Сарненської міської ради до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо необхідності скасування Постанови КМУ «Про додаткові заходи щодо організації виплати та доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання у межах України» та недопущення закриття відділень поштового зв’язку.

  38. Про звернення депутатів Сарненської міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Міністерства освіти і науки України, народних депутатів України щодо збільшення обсягу освітньої субвенції для Сарненської міської територіальної громади.

  39. Про надання дозволу виконавчому комітету Сарненської міської ради на розроблення детального плану території по вулиці Белгородська, 34 в м. Сарни для будівництва торгово-офісного центру.

  40. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади та безоплатну передачу увласність ПрАТ «Рівнеобленерго»трансформаторних підстанцій та ліній електропередач.

  41. Про передачу у власність ПрАТ «Рівнеобленерго» трансформаторних підстанцій та об’єктів електропостачання.

  42. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій Сарненської міської ради із земельних питань.

  43. Різне.

Міський голова                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів