, Головний редактор

№980 від 19 вересня 2022 року "Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу до об’єктів будівництва, електроенергетики для розміщення технічних засобів телекомунікацій та встановлення плати за доступ до елементів інфраструкт..."

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                        Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

                                  (VІIІ  С К Л И К А Н Н Я)

                                    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

 

19  вересня  2022 року                                                                             № 980

 

 

Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу

до об’єктів будівництва, електроенергетики для розміщення

технічних засобів телекомунікацій та встановлення

плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів

будівництва комунальної власності Сарненської міської територіальної громади

                  

Керуючись статтею 26, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України від 08.07.2019 № 497 «Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету», Планом заходів щодо створення умов розвитку мобільного широкосмугового доступу, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 № 1272-Р (зі змінами),  Правилами надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2018 №853 (зі змінами), враховуючи звернення ПрАТ «Київстар» від 11.07.2022 №349/01-1634, від 12.07.2022 №351/01-1745 та розглянувши клопотання комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс» від 18.08.2022 №1371/22, з метою покращення якості надання послуг зв’язку для мешканців Сарненської міської територіальної громади, за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл балансоутримувачам інфраструктури об’єктів будівництва, електроенергетики, а саме:

1.1. Начальнику управління  культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради (Раковцю Е.К.) укласти з ПрАТ «Київстар» договір про доступ до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікаційного обладнання за адресою: дах Кричильського будинку культури по вул.Шевченка, 196а, с.Кричильськ Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненськкої області.

1.2. Директору Яринівської гімназії (Кушмирук О.С.) укласти з ПрАТ «Київстар» договір про доступ до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікаційного обладнання за адресою: металева труба котельні Яринівської гімназії по вул.Шевченка, 44, с.Яринівка Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області.

1.3. Виконуючому обов’язки директора комунального підприємства Сарненської міської ради «Екосервіс» (Агапову В.В.) укласти з ПАТ «Укртелеком» та ДП НТЦ «Уарнет» договори про доступ до об’єктів електроенергетики для розміщення технічних засобів телекомунікаційного обладнання на опорах ліній вуличного освітлення у м.Сарни Сарненської міської територіальної громади Сарненського району Рівненської області.

  1. Встановити термін дії договорів, зазначених у підпунктах 1.1, 1.2 пункту 1 цього рішення, 5 років, а розмір плати за надання послуг з урахуванням податків і зборів - в сумі 3000,00 грн на місяць без вартості компенсації за електроживлення обладнання.
  2. Встановити термін дії договорів, зазначених у пункті 1.3 цього рішення, 1 рік, а розмір плати за надання послуг з урахуванням податків і зборів - в сумі 15 грн за одну опору на місяць без вартості компенсації за електроживлення обладнання.
  3. Зобов’язати ПрАТ «Київстар», ПАТ «Укртелеком» та ДП НТЦ «Уарнет» погодити схему розміщення телекомунікаційного обладнання з балансоутримувачами об’єктів комунальної власності Сарненської міської ради з урахуванням санітарно-епідеміологічних норм.
  4. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на сайті Сарненської міської ради.
  5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (М.М.Шапірко).

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

Прикріплені файли
№980 від 19 вересня 2022 року "Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу до об’єктів будівництва, електроенергетики для розміщення технічних засобів телекомунікацій та встановлення плати за доступ до елементів інфраструкт...".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів