, Головний редактор

№957 від 19 вересня 2022 року "Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади пожежного автомобіля"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІII С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

19 вересня 2022 року                                                         

                                           № 957

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади пожежного автомобіля

 

 

Розглянувши звернення 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області ДСНС України від  01.09.2022 № 01-186, відповідно до Закону України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статті 136 Господарського кодексу України, на підставі статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття та прийняти у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади пожежний автомобіль АЦ-40(130)63Б, номерний знак: ВК127Е, номер шасі К2927322, шляхом передачі його із державної власності відповідно до вимог чинного законодавства з умовою, що зазначене майно використовуватиметься виключно для виконання пожежно-рятувальних робіт.
  2. Визначити балансоутримувачем транспортного засобу, визначеного пунктом 1 цього рішення, комунальне підприємство Сарненської міської ради «Екосервіс».
  3. Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» спільно із 5 державним пожежно-рятувальним загоном Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області ДСНС України провести приймання-передачу майна у порядку, встановленому чинним законодавством, та подати один примірник акта приймання-передачі майна відділу управління комунальною  власністю управління  житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (Ігор М’якішев) та на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№957 від 19 вересня 2022 року "Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади пожежного автомобіля".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів