, Головний редактор

№956 від 19 вересня 2022 року "Про порядок денний позачергової чотирнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

19 вересня  2022 року

                                                 № 956

 

Про порядок денний позачергової чотирнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року № 13 (зі змінами), міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 14-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади пожежного автомобіля.
  2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області на території Сарненської міської територіальної громади за 2021 рік.
  3. Про перейменування існуючих вулиць та провулків на території Сарненської міської територіальної громади.                          
  4. Про створення виконавчого органу міської ради – Центру надання адміністративних послуг у статусі юридичної особи, затвердження Положення та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.               
  5. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Глушиця з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  6. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  7. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дзвіночок» села Орлівка з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  8. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Барвінок» села Тріскині з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  9. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Непосиди» села Тутовичі з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  10. Про затвердження передавального акта закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Котигорошко» села Чемерне з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.
  11. Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад.                                                                                    
  12. Про передачу пального Сарненській міській раді.
  13. Про розподіл використання котелень комунальної форми власності закладами освіти Сарненської міської територіальної громади.
  14. Про затвердження висновку про вартість майна. (Будівель котелень з тепловими мережами, технологічним обладнанням та загальновиробничими засобами, що забезпечують провадження господарської діяльності з теплопостачання, за адресами: м.Сарни, вул.Київська, 1; м. Сарни, вул. Ковельська, 24; м. Сарни, вул. Куликова, 7).                                                   
  15. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради майна. (Майно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Вараського району у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади).       
  16. Про передачу окремого індивідуально-визначеного майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади. (Ноутбук HP 250, залишкова балансова вартість якого 5997,24 грн, комунальному закладу «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради).
  17. Про безоплатну передачу пального Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс». (Передати безоплатно 1700 (одна тисяча сімсот) літрів палива дизельного Євро на суму 35122, 00 грн із балансу Сарненської міської ради на баланс  Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс»).                                                                                  
  18. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14.07.2022 № 925 «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
  19. Про затвердження висновку про вартість майна. (Нежитлових приміщень гаражів (9-10, 11-12, 20) – 110,1 кв. м, що розташовані за адресою:  м. Сарни, вул. Я. Мудрого, 3).                                                                           
  20. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади медичного обладнання. (Ангіографічна система Allura Сentron (заводський №506, 2018 року виготовлення) та резервне джерело електропостачання ангіографа (дизель-генератор GRUPEL G0165IVLS).
  21. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період.                    
  22. Про внесення змін до переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади (із змінами).
  23. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 23.12.2021 №715.                                                                                                   
  24. Про надання дозволу щодо укладення договору з доступу до об’єктів будівництва, електроенергетики для розміщення технічних засобів телекомунікацій та встановлення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єктів будівництва комунальної власності Сарненської міської територіальної громади.
  25. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій Сарненської міської ради із земельних питань.                                                                                     
  26. Різне.                                                      

 

 

                  

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№956 від 19 вересня 2022 року "Про порядок денний позачергової чотирнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів